Vakantie appartement te huur

Dit mooie appartement vindt u op de Boulevard in Katwijk. Door het panoramaraam in de woonkamer en vanaf het balkon daarnaast kijkt u uit over de Noordzee, de vissersboten die langsvaren en prachtige zonsondergangen. Geniet van uw privé balkon met zonnescherm om te relaxen en te zien wat er voor de deur allemaal gebeurt.

Het appartement is volledig gemeubileerd. De keuken is voorzien van alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie. Er is een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed (160×200) en een ruime slaapbank in de woonkamer.
Het appartement is ruim, schoon en smaakvol ingericht. Het is de ideale lokatie voor strandliefhebbers. Vanuit het huis kunt u direct het strand oplopen, een wandeling maken over het mooi aangelegde duinpad of een heerlijke fietstocht maken. Het winkelgebied, twee supermarkten en talloze restaurantjes vindt u om de hoek.
Als u van fietsen of wandelen in de natuur houdt zult u ook vast genieten van het aangrenzende, prachtige duingebied tussen Katwijk-Wassenaar en Katwijk-Noordwijk. Met de auto zijn o.a. ook Leiden, Den Haag en Delft makkelijk te bereiken (15, 30 en 40 minuten).
Huurders kunnen twee fietsen en wat kleine strandspullen in onze schuur kwijt. Betaald parkeren is mogelijk voor de deur en in verschillende ondergrondse parkeergarages vlak bij (w.v. één voor de deur). De bus stopt om de hoek.
Kom en word verliefd op alles wat Katwijk te bieden heeft.
Informatie over allerlei activiteiten en evenementen in Katwijk kunt u op de VVV pagina vinden, www.vvvkatwijk.nl

Stuur ons een berichtje